Erdemli Gönül Evi, Limon Çiçeği Limon Çiçeği Mazlumların Yanında

Erdemli Belediyesi'nin, "Bir İnsanlık Projesi" olarak adlandırdığı Limon Çiçeği ilçenin her mahallesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

20 Kasım 2018 Salı, 15:38
Erdemli Gönül Evi, Limon Çiçeği Limon Çiçeği Mazlumların Yanında
-

Toplumun maddi ve manevi yaralarını sarmak için 7/24 ihtiyaç sahiplerinin ellerinden tutan Limon Çiçeği ekipleri; erzak, kıyafet, kırtasiye, kişisel temizlik, hasta yatağı, tekerlekli sandalye temini gibi bir çok konuda vatandaşa destek olmaya devam ediyor.
BİR İNSANLIK PROJESİ
Erdemli Belediyesi, ilçenin her noktasında ihtiyaç sahiplerine destek olmak adına 7/24 çalışmaya devam ediyor. Kişisel bakımdan erzak yardımına, eğitim desteğinden kıyafete kadar her konuda vatandaşın yanında olan Erdemli Belediyesi, 2016 yılından bu yana halkın hizmetine sunduğu "Bir İnsanlık Projesi" olarak adlandırılan Limon Çiçeği ile ilçede bir ilki daha gerçekleştirdi. İlçe hanesine yeni eklenen bebeklere ve ailelerine de destek sağlayan Belediye, ayrım yapmadan tüm ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Konuyla ilgili görüşleri alınan vatandaşların hizmetlerden memnun olduğu göze çarparken, Belediyenin 2016 yılından itibaren 550 yatak dağıtımı, tekerlekli sandalye dağıtımı, tıraş gibi kişisel bakım faaliyetleri gerçekleştirdiği ve eğitim giderlerine destek olduğu bildirildi.
BİR TEK AÇ KARDEŞİM VARSA BANA UYUMAK HARAMDIR
Proje ile ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuşmasında: "Geceyi aç geçiren bir tek kardeşim varsa, uyku bana haramdır. Mazlumları gözetmek, vatandaşın her derdinde yanında destekçisi olmak bizim asli vazifemizdir. Tüm kardeşlerimin sağlık koşullarında ve refah içerisinde yaşaması bizim sorumluluğumuzdadır. Sadece Erdemli'nin alt yapı sorunları değil vatandaşımızın her türlü ihtiyacı bize emanettir. İşte bu yüzden gece gündüz demeden, yorulmadan çalışacak, bir tek evi dahi desteksiz bırakmayacağız." ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin