Erdemli Belediyespor, Sezona Galibiyetle Başladı

Mersin Süper Amatör Lig 2018-2019 futbol sezonu açılış maçı olan 1925 İdmanyurdu karşılaşması öncesi Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları ile yemekli toplantıda biraraya gelerek başarılar diledi.

10 Eylül 2018 Pazartesi, 12:28
Erdemli Belediyespor, Sezona Galibiyetle Başladı
-

BAŞKAN TOLLU, ERDEMLİ BELEDİYESPOR'A BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Tollu, yaptığı açıklamada, "İlçemizin gururu Erdemli Belediyespor'umuzun sezon açılışını gerçekleştirdik. Allah kazasız belasız başarılı bir sezon geçirmeyi nasip etsin. Birliğimizle beraberliğimizle futbolcularımız teknik heyetimiz ve Erdemlililerle birlikte inşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.
BAŞKAN TOLLU: TAKIMA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyespor'un Süper Amatör Ligi'nde 1925 İdmanyurdu karşılaşması öncesi takıma moral ziyaretinde bulundu. Kulübün Onursal Başkanı Mükerrem Tollu, Süper Amatör Lig'te mücadele eden Erdemli Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Mercan, Kulüp yöneticisi ve futbol Şube sorumlusu Kamil Boran'ı ziyaret ederek takıma moral desteği verdi. Teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Tollu, takıma inandıklarını ve her zaman destek vereceklerinin sözünü verdi.
BAŞKAN TOLLU: BU KENTE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kentin sarı yeşilli ekibine Süper Amatör Lig'in ilk karşılaşması öncesi moral ziyaretinde bulundu. Teknik heyet ve futbolcularla yemekli toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı Tollu, futbolculara ve teknik ekibe başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu. Futbolculara ve teknik ekibe güvenliklerini dile getiren Başkan Tollu, futbolculara hitaben yaptığı konuşmasında; "Erdemli'mizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Ligin ilk karşılaşmasında taraftarlarımız önünde 3 puan alarak ligi iyi bir giriş yapmanızı bekliyorum. Ligi şampiyon tamamlayarak bizlere bu gururu yaşatmanızı istiyoruz. Size güveniyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.
MERCAN: BİZ TAKIMIMIZA VE TEKNİK EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan ise bu sezon iyi bir kadro oluşturmak için iç ve dış transferde titiz davrandıklarını söyleyerek, lige damga vurmak ve sezonu en iyi yerde bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi. 'Tek hedefimiz sezona takımımızı en iyi şekilde hazırlamak ve lige iyi bir giriş yapmak' diyen Başkan Mercan, "Biz takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz ve yönetim olarak arkalarında olacağız. Belediye Başkanımıza kulübümüze her zaman sahip çıkan ve desteklerini esirgemediği için minnettarız. Özveriyle çalışan teknik ekibimize, futbolcularımıza ve emektar personelimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.
ERDEMLİ BELEDİYESPOR SEZONA 3 PUANLA BAŞLADI
Süper Amatör Lig'te ilk maçına çıkan Erdemli Belediyespor, 1925 İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı. Sezona galibiyet parolasıyla başlayan Erdemli Belediyespor taraftarlarının da desteği ile ligin iddialı ekiplerinden 1925 İdmanyurdu'nu mağlup edip altın değerinde 3 puan kazandı.
BAŞKAN TOLLU, GALİBİYETİ KUTLADI
Süper Amatör Lig 2018-2019 sezonunun ilk haftasında Erdemli Belediyespor kendi sahasında 1925 İdmanyurdu ile karşılaştı. Lige yeni transferleri ve şampiyonluk parolasıyla başlayan Erdemli Belediyespor, ilk maçında taraftarlarını mest etti. Erdemli ekibi kendi evinde şampiyonluğun güçlü adaylarından 1925 İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kulüp yöneticileri ile birlikte izledi. Başkan Tollu, sezona galibiyetle başlayan Erdemli Belediyespor'lu futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin