Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Egnegelliler Gününde Sürpriz Kutlama

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sürpriz yaparak, engelli bir öğrenciye doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

04 Aralık 2018 Salı, 17:07
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Egnegelliler Gününde Sürpriz Kutlama
-

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde klasik kutlama mesajları yayınlanmasının dışında bir etkinlikle, engelli bir öğrenciye sürpriz doğum günü düzenledi. Onay Koleji’nde eğitim gören on sekiz yaşındaki Ramazan Demir’in doğum gününün 3 Aralık olduğunu öğrenen Başkan Mükerrem Tollu, öğrenciyi evinden alarak okuluna daha sonra ise kutlama için Erdemli Belediyesi Kültür Merkezine götürdü.
Tüm engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için herkesin üzerine sorumluluk düştüğünü belirten Başkan Mükerrem Tollu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata uyum sağlamalarını ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesini sağlamak hepimizin ortak görevidir. Engelli olmak, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu değildir. Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu düşünmesi ve buna göre hareket etmesi gerekmektedir. Engelli kişilerin yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir hayat sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ anlayışıyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip, çözümler üretmek, sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Hiçbir engelin seçim olmadığını hatırlatıp, her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Sahip olduğumuz bütün imkânlarla engellilerimizin sadece bugün değil her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, kendilerine saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”
Engelli vatandaşlarımızın, gündelik hayatta yaşadıkları sorunların çözülerek, toplumumuzun tüm fertleriyle eşit hak ve özgürlüklere sahip olması, toplumda aktif roller üstlenmesini sağlamada hepimizin önemli görev ve sorumlulukları bulunduğunu dile getiren Başkan Tollu, Kültür merkezinde kesilen pastayı tek tek tüm çocuklara ikram etti. Özel çocukların sadece bugün değil her gün topluma kazandırılması için çalışma yürütülmesi gerektiğini bildiren Başkan Tollu, bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini bildirdi.
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Egnegelliler Gününde Sürpriz Kutlama
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Egnegelliler Gününde Sürpriz Kutlama
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Egnegelliler Gününde Sürpriz Kutlama
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Egnegelliler Gününde Sürpriz Kutlama

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin