Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Anlamlı Haftada Şehitlik Ziyareti

Başkan Tollu, 4-10 Nisan Polis Günü ve Haftası dolayısıyla daha önce yemekli bir davet verdi.

12 Nisan 2019 Cuma, 12:25
Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Anlamlı Haftada Şehitlik Ziyareti
-

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen; Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Mehmet Derin ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü’nün de katılım gösterdiği şehitlik ziyareti ve çelenk törenine katıldı.
4-10 Nisan Polis Günü ve Haftası dolayısıyla daha önce yemekli bir davet veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede hafta dolayısıyla düzenlenen programlara katılarak ülkenin birliğini teminin her şeyden önemli olduğuna dikkat çekti. İşte bu konuda en önemli vazifenin güvenlik güçlerine düştüğünü vurgulayan Başkan Mükerrem Tollu, ziyaret esnasında şehitliklerin sulanmasını da gerçekleştirdi. Şehit mezarları başında dua eden Başkan Tollu, buradan çelenk sunma törenine katılım gösterdi. Erdemli sahil bandında gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde Başkan Tollu, şiir okuyan Sena Kale isimli öğrenciye hediye takdiminde bulundu. Polis teşkilatına ve ailelerine teşekkür dileklerini ileten Başkan Tollu, “Biliyoruz ki ülkemizi korumak adına kendi hayatından düşünmeden vazgeçen güvenlik mensuplarımız, topraklarımızın bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Ve fedakârca eşlerini, babalarını, annelerini, evlatlarını göreve yollayan ailelerimiz, geleceğimizin asli mimarlarıdır. İşte tüm bu fedakârlıkların nişanesi başta Şehitlerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere tüm emniyet teşkilatı ve ailelerine minnet ve şükranlarımızı iletiyoruz. Erdemli Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla ahenk içerisinde çalışmayı, birlikte ülkemize değer katmayı şiar edinmiş bir kamu kurumuyuz. Hepimizin amacı, ülkemize hizmet etmek. Elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerinin altını çizdi.
Ülkenin iç ve dış mihraklara karşı güvenliğini temin eden emniyet mensuplarına teşekkür eden Tollu sözlerini, teşkilat mensuplarının fedakâr ailelerine de teşekkür dileklerini ileterek tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin