Erdemli Belediye Başkanı Tollu “Birlikte Bayramlaşalım”

Erdemli Belediyesi geleneksel bayramlaşma programlarının yenisini bu bayramda da yapacağını açıkladı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, herkesin birlikte bayramlaşmasını amaçladıklarını söyledi.

23 Haziran 2017 Cuma, 12:22
Erdemli Belediye Başkanı Tollu “Birlikte Bayramlaşalım”
-


Erdemli Belediyesi yıllardır bayramlaşma programları düzenliyor. Programlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldığı ifade edilirken, bu yıl da programın düzenleneceği belirtildi. İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun sohbetiyle ve Hafız İsmail Coşar’ın kasideleriyle konuk olarak vatandaşlarla buluşacağı programın, bayramın 3. günü olan 27 Mart Salı günü, akşam saat 8.00’da, Erdemli Aydınlar-Avgadı Mahallesinde gerçekleştirileceği duyuruldu.


Bayramların birlik ve beraberlik ruhu taşıdığına değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada kendilerinin bu ruha uygun birlik ve beraberlik olgusunu Erdemli’de daha sağlam temeller üzerine oturtmak, halkı kucaklaştırmak olduğunu beyan etti. Türkiye’nin şu günlerde çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu beyan eden Başkan Tollu, bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini kaydetti. Bayramlaşma gibi programların da bu düşünceye önemli bir vesile kaynağı olduğunu söyleyen Tollu, düzenleyecekleri bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet ettiklerini belirtti.


“Birlikte bayramlaşalım” anlayışı ile düzenledikleri programın kendi dönemlerinde başladığına dikkat çeken Tollu, “insanlarımızın bu tür etkinliklerle moral ve motivasyonunu arttırmayı, onları mutlu etmeyi, onlara birlik ve beraberlik olgusunu aşılamayı kendimize gaye ediniyoruz. Erdemli Belediyesi olarak yaptığımız hizmetleri bu tür etkinliklerle taçlandırıyor, bunu da bir hizmet olarak halkımıza armağan ediyoruz. Şimdiden herkesin bayramını kutluyor ve daha güzel günlere, birlik ve beraberlik içerisinde aydınlık günlere vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin