Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hamit Tuna; “Cumhur İttifakı Anketlerde Açık Ara Önde”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürerken Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna “Gönüller Hazır” sloganıyla çıktığı seçim çalışmalarında Mersinlilerin gönüllerini fethetti.

14 Mart 2019 Perşembe, 21:04
Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hamit Tuna; “Cumhur İttifakı Anketlerde Açık Ara Önde”
-

Gittiği her davette, ilçe ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Hamit Tuna; “Bu kent Allah nasip ederse bu dönem bizimle hizmetin en güzelini ve en fazlasını alacak. Sözünü veriyoruz. Zaten anketlerde açık ara öndeyiz. Ama öndeyiz diye durmuyoruz daha fazla çalışarak, daha çok oy alarak herkesin Belediye Başkanı olmak istiyoruz” dedi.
Başkan Hamit Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz İlçesi’nde bulunan Mersin Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın da eşlik ettiği ziyarette site yönetimi ve sanayi esnafı ile bir araya gelen Başkan Tuna, sanayi esnafının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Akdeniz İlçesi’ne bağlı Iğdır Mahallesi’nde de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tuna daha sonraHAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Mersin Temsilcileri’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Hamit Tuna, Cumhur İttifakı’na destek isteyerek; “Bu güzel katılımın olduğu toplantıda siz değerli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan da haftalardır seçim çalışmalarımızda bizimle birlikte. Cumhur İttifakı’nın Mersin’de başarılı bir şekilde çıkması için çalışmalarımıza değer katıyor. Çıktık bir sefere. Zafer Allah’ın takdiridir. Biz inandık yol yürüyoruz. Zafer inanların olacak inşallah” dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da Cumhur İttifakı ile 13 İlçe ve Büyükşehir’i alarak, Mersin’i hizmetle şahlandıracaklarını söyledi. Elvan; “Huzur, aş, iş ve hizmet de Cumhur İttifakı’ndadır. İnşallah 13 İlçe Belediyemizi alacağız ve Hamit Tuna kardeşimizi Büyükşehir’e oturtturacağız. İlçe Belediye Başkanlarımız, Büyükşehir’de Hamit Tuna, Ankara’da bizler ve hükümetimiz, el ele işbirliği halinde gücümüze güç katacağız. Bir ve beraber olacağız. Zaten uyum içerisindeyiz. Mersinimizi şahlandıracağız” dedi.
Hastane Caddesi üzerindeki esnafla selamlaşan Başkan Hamit Tuna,Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ömer Faruk Tokgöz ve yönetimi ile bir araya gelerek, Mersin’i geleceğe taşıyacak projelerini paylaştı.
Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna,Mes-Koop S.S. 11 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halit Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyelerinin davetlisi olarak katıldığı toplantıda, yoğun ilgiyle karşılandı.
Kooperatif Başkanı Halit Şimşek, Başkan Tuna’nın halkın içinden bir belediye başkanı olduğuna dikkat çekerek, kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Şimşek; “Bayrağımıza, devletimize, Cumhur İttifakı’na kim destek veriyorsa bizim yolumuz onunladır. Başkanımız Hamit Tuna halkın içinden ve Mersin’de tek başına gezen bir belediye başkanıdır. Hizmet belediyeciliği yapan Sayın Başkanımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.
“Bu kente değer katacağız” diyenCumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da şoför esnafının sorunlarını bildiklerini belirterek, her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti ve Mersin için ulaşımdan turizme, tarımdan istihdama, kentleşme ve çevreden kültür sanat ve spora kadar her alanda hazırladıkları projelerini anlattı.
Başkan Hamit Tuna; “Mersin bu dönem Cumhur İttifakı ile bir şansı yakaladı. İlçe Belediye Başkan Adaylarımız, Büyükşehir’de şahsım Hamit Tuna ve yukarıda hükümetimiz. Genel İdarenin yaptığı yatırımlarla birlikte yerelde bizim yapacağımız yatırımlar bir biriyle koordinasyon içinde olursa hizmetin ne kadar hızlı olduğunun hesabını yapın. Biz, proje adamıyız. Millet ortalaması yaşantımızı asla değiştirmedik ve sırça köşklerden belediye başkanlığı yapmadık. Bilgi birikimimiz, eğitimimiz, tecrübemiz ile Mersin’de hizmete talibiz.24 yıldır aktif siyasette olmamız nedeniyle de Çamlıyayla’dan Yenice’ye, Mut Gülnar’a varıncaya kadar kentimizin her noktasını bilen bir kardeşiniz ve arkadaşınız olarak bu kente değer katacağız inşallah. Her şeyden önemlisi bu kentte sosyal barışı tesis edeceğiz. Gerginliklerden beslenenlere inat gönül adamı olmamız hasebiyle gönüllerden besleneceğiz. Birlikte bir yönetişim anlayışı içinde çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin düşüncesi bizim için çok önemli. Çünkü orada yaşayan insanlarımızın söylediğine bakmazsak proje ile vatandaşımızın beklentisini bir biriyle örtüştüremezsiniz. Bu iş yapboza döner. Yapboz yapmamak adına talep dinleyen ve talebe göre arzı sunan bir yapımız var. Birleşerek, güçleneceğiz. Biz birleştik ve güçlendik. Üreterek bu kenti hep birlikte zenginleştireceğiz ve büyüteceğiz. Toroslar’dan çıkarken çok güzel eserler bıraktık kıt imkanlara rağmen. At ölür meydan kalır, yiğit ölür namı kalır derler. Hedefimiz Mersinimizin her noktasına bir değer katmaktır. Bunun için de 31 Mart’ta sizlerden yetki bekliyoruz” dedi.
Başkan Tuna daha sonraMHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları ile birlikte Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Mersin Şubesi’nin; TÜRKAV’ın 30’uncu Kuruluş Yıldönümü dolasıyla düzenlediği programa katıldı.
Mersin Suruçlular Kültür Ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, dernek yönetimi ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Tuna, geçmişte partide görev almış mahalle ve bölge temsilcileriyle de buluştu. Yoğun ilgiyle karşılandığı programda birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Tuna, gönüldaşlarına teşekkür ederek; “İnşallah siz değerli dostlarımızın, hemşehrilerimizin destekleriyle 31 Mart’ta 13 İlçemizi ve Büyükşehir’i alacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin