Çocukluk Arkadaşından Seçer'e, "Sen Başkan Olursan Bu Mersin Başka Bir Mersin Olur"

Çocukluk arkadaşı, seçim çalışması sırasında Vahap Seçer'e sürpriz yaptı

22 Ocak 2019 Salı, 17:23
Çocukluk Arkadaşından Seçer'e, "Sen Başkan Olursan Bu Mersin Başka Bir Mersin Olur"
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Erdemli'de seçim çalışması yaptığı sırada, Tarsus'tan çocukluk arkadaşı olan Naime Tuğrul'un sürpriziyle karşılaştı. Seçer'in Erdemli'ye geleceğini duyunca hastane işini bırakıp toplantıya gelen Naime Tuğrul, çocukluk arkadaşına, "Sen eğer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olursan bu Mersin başka bir Mersin olur. Ben buna eminim. Seni bilenler yanında. Bilmeyenlere de biz anlatıyoruz" diyerek destek verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmalarını Erdemli'de sürdürdü.
İlçedeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunan Vahap Seçer, esnafın ve alışverişe çıkan vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçer, cadde üzerinde limon ve portakal satan bir çocukla da sohbet etti.
Vahap Seçer, daha sonra bir kahvehanede düzenlenen toplantıda vatandaşlara hedeflerini ve projelerini anlattı ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.
Seçer'in dinleyen topluluk içinde bulunan Naime Tuğrul adlı vatandaş, toplantının sonunda Vahap Seçer'in yanına gelerek selam verdi. Çocukluk arkadaşını karşısında görünce şaşıran Vahap Seçer, "Merhaba Naime. Sen burada mı oturuyorsun" diye sordu.
Naime Tuğrul da, Ayaş'ta oturduğunu belirterek şunları söyledi:
" Vahap Bey çocukluk arkadaşım. Beraber büyüdük. Vahap Bey çok değerli, çok güzel bir ailenin oğludur. Çok engin bir insandır. Onun babasının Yeşilyurt'ta emeğinin geçmediği insan kalmamıştır. Fahrettin amca her hastayı doktora yetiştirirdi. Çok zengindi ama gönlü engindi. Çok özel bir ailenin çocuğusun. Yeşilyurt olarak, Tarsus olarak sana saygımız sonsuz. Sen eğer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olursan bu Mersin başka bir Mersin olur. Ben buna eminim. Senin o Seçer Tarım garibanların yeriydi. Kim gelse karnını doyururdun. Hastanedeydim, senin geleceğini duyunca hastaneyi bırakıp buraya geldim. Seni bilenler yanında. Bilmeyenlere de biz anlatıyoruz."
 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin