Bursaspor Başarılarını Yakından Takip Etme İmkanı Hürriyet Haber’de!

Bursaspor Gelişmeleri burada. Son Dakika Bursaspor Haberleri için Hurriyet.com.tr’ı takip edin!

25 Ağustos 2016 Perşembe, 10:17
Bursaspor Başarılarını Yakından Takip Etme İmkanı Hürriyet Haber’de!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Spor Sevdalısı Bir Şehir ve Bursaspor Başarılarını Yakından Takip Etme İmkanı Sunan Hurriyet.com.tr

 

Ülkemizde sporun gelişmesi ile Anadolu takımları olarak bilinen farklı şehir kulüpleri bir adım öne çıkarak ligde ve farklı şampiyonalarda iddialı hale gelmiştir. Bu kulüpler içerisinde en çarpıcı isim kesinlikle Bursaspor’dur.

 

Bursa şehir olarak gelişimine önem veren ülkemizin konum stratejisini yerele indiren, konum olarak önemli bir alanda yer almasından dolayı elde ettiği avantajları pozitif yönde kullanarak büyükşehirler içerisinde adından her alanda söz ettiren bir şehirdir. Bursa büyükşehir olarak inşaat ve otomotiv sektöründe öncü olsa da şehrin ileri gelen iş adamlarının desteği ile spor alanında çok önemli ilerlemeler kat etmiştir.

 

Bursaspor kulübü olarak spor hayatında var olan kulüp temelleri eskiye dayanmaktadır. 1963 yılında Bursa’da kurulan kulüp futbol branşı ile ön plana çıkmış olsa da kulüp içerisinde futbol haricinde basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, atletizm ve boks dallarında aktif olarak faaliyet gösteren bir kulüptür. Kulübün bu denli büyük spor dallarında varlığının olması Bursaspor Tv’yi kurmasına neden olmuştur.  Bursaspor kulüp olarak spor hayatında ki varlıklarını devamlı kılmak için ekstra faaliyetler içerisinde yer alacaktır. Bursaspor kulüp olarak 1963 yılında Bursa’da kurulsa da temellerinde şehrin beş ayrı takımının birleşimi vardır. Bursa'da faaliyet gösteren 5 amatör kulübün birleşmesinden doğan takım, Akınspor, Acar İdman Yurdu, Demirçelikspor, İstiklalspor ve Pınarspor takımları birleşerek Bursaspor'u oluşturdular. Kulüp, renklerini Uludağ'ın karından ve ovanın yeşilinden alarak yeşil – beyaz renklerini kullanmaktadır. Bursaspor'un amblemindeki 5 yıldız, kurucu takımları temsil etmektedir.

 

 

Başarılı bir takım olan Bursaspor kadrosu ile ön plan çıkan büyük takımlar içerisine girebilmiştir. Yaptığı transferler ile gündemde olan takım, futbol dünyasında kıyasıya bir mücadele içerisinde yer alarak, alt yapısına da verdiği önemle bir çok sporcunun renklerine bağlanmasına ve ülke sporuna kazandırılmasına yardımcı olmaktadır. Bursaspor haberleri taraftarların merak ettiği haber kategorileri içerisinde zirvede yer almaktadır. Taraftarlar takımını Bursaspor Tv üzerinden takip edebilmesi, videolarına erişim sağlıyor olması yazılı haberlere ulaşmasını sağlamamaktadır. Yazılı haberlerde Hurriyet.com.tr’nin Bursaspor özel sayfasına göz atan taraftarlar kulübün tüm gelişmelerine tek elde erişim sağlayarak takımı hakkında ki Dünya basınında ya da yerel basında ses getiren tüm gelişmelerine Hürriyet kalitesi ile erişim sağlayabilmektedir.

 

 

2009-10 sezonunda ise Süper Lig şampiyonu olmayı başaran takım, süper ligde iddialı tırmanışına devam eden Bursaspor kulübü yeni stadı ile başarılarını taçlandırmış ve taraftarlarına futbol şöleni yaşatmaya devam etmektedir.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin