Başkan Tuna; “Sanayimizin Gelişimini Sürdürmesi İçin Çalışacağız”

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve Gelişme Alanında (MTOSB) faaliyet gösteren firma ve fabrikaları ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

18 Ocak 2019 Cuma, 14:19
Başkan Tuna; “Sanayimizin Gelişimini Sürdürmesi İçin Çalışacağız”
-

MTOSB’de işveren ve işçilerle bir araya gelerek, mesai öncesi işçilere de simit ve meyve suyu ikram eden Başkan Tuna; “İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda; binlerce kişiye istihdam sağlayan, üretim yaparak Ülke ekonomisine değer katan iş adamlarımızın önündeki engelleri kaldırmak konusunda bizim üstümüze düşen kısmıyla ilgili hiç kimse kafasını yormasın” dedi.
Gittiği her firmada çalışanların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Hamit Tuna, işçilerle sohbet ederek; “Sizler üreten kişilersiniz. Yaptığınız iş çok kutsal. Ürettikleriniz ihraç edilerek ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaktadır. Elinize, yüreğinize sağlık.Biz de bu şehri inşallah üreterek kalkındıracağız” dedi.
Sanayinin gelişmesine önem verdiklerini ve bu noktada dünyadaki gelişmeleri de yakından takip edeceklerini belirten Başkan Tuna; “Belediyecilik anlamında 15 yıldır Toroslarımızı köy görünümünden, kentin en hızlı gelişen bir bölgesi haline getirdik. Bunu da çalışma arkadaşlarımızla ürüterek hayata geçirdik ve vatandaşlarımızla ortak akılla şehrimizi birlikte yönetmenin gayreti içerisinde olduk.Bu bilgi birikimimiz, belediyecilik tecrübemiz ve millet ortalaması hayatımızla Büyükşehir Belediyesine talibiz. İnşallah 31 Mart’ta Büyükşehir noktasında yetki ve sorumluluk verirseniz, bu şehri; sanayi, tarım, teknoloji, turizm, lojistik, sanat ve sporda sizlerle birlikte daha da büyüteceğiz. Huzurun, kardeşliğin ve barışın öne çıktığı bir kent haline getireceğiz. İlk belediye başkanı olduğumuzda hasımları hısım yapacağız demiştik. Bundan sonra da inşallah bu kentte insanlarımız yaşamaktan mutluluk duyacaklar. Biz de bu kentin her noktada var olması gereken sektörlerini hep birlikte büyütelim. Aynı zamanda yeni gelişmeleri de takip edeceğiz. Dünyada ne kadar gelişme varsa bölgemize ve şehrimize getirmek suretiyle sanayicimize katkı sağlayacağız” dedi.
Mersin’de, yerel yönetimin imkanlarıyla genel yönetimin imkanlarını entegre ederek, bu kentin hizmetten daha fazla fayda alması için çaba göstereceklerinin de altını çizen Başkan Tuna; “ Biz aynı zamanda Cumhur ittifakının adayıyız.AK Parti ve MHP’nin ortak adayıyız. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuzda Genel İdare’nin yapacağı yatırımları takip etmek de bizim görevimiz olacak.Aynı zamanda yerel yönetimin imkanını, genel yönetimin imkanıyla birleştirdiğimiz zaman bu kent hizmete doyacak” dedi.
Başkan Tuna; “Sanayimizin Gelişimini Sürdürmesi İçin Çalışacağız”
Başkan Tuna; “Sanayimizin Gelişimini Sürdürmesi İçin Çalışacağız”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin