Başkan Tuna, İlçe Müftülükleri'ni Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Toroslar ve Yenişehir İlçe Müftülükleri’ne ziyaretlerde..

03 Ekim 2018 Çarşamba, 15:49
G: 03.10.2018 - 15:51
Başkan Tuna, İlçe Müftülükleri'ni Ziyaret Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Toroslar ve Yenişehir İlçe Müftülükleri’ne ziyaretlerde bulundu.
MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ile birlikte Toroslar İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz ve Yenişehir İlçe Müftüsü Halil Uzun’u makamında ziyaret ederek, tüm İslam Alemi’nin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayan Belediye Başkanı Hamit Tuna , toplumun hizmet aldığı cami, okul ve sağlık ocağı gibi sosyal tesislere imkanları ölçüsünde katkı sunmaya önem verdiklerini söyledi.
Camilerin, bir ibadet yeri olmakla birlikte toplumu birleştirici özelliği ile insanın maneviyatını güçlendiren, birlik ve beraberliği pekiştiren yerler olduğunun altını çizen Başkan Tuna; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar İlçemizdeki camilerin bakımı, boyaması ve temizliği başta olmak üzere birçok talebi yerine getirerek vatandaşlarımızın ibadetlerini en iyi şekilde yapmalarına vesile olmaya çalıştık. Cami ve din görevlileri birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Ülkemizin dört bir köşesinde fedakarca hizmet veren din görevlilerimiz; uzlaştırıcı ve bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkımızı aydınlatırken aynı zamanda sosyal sorunlara da çözüm arayan ulvi bir vazifeyi de yerine getirmektedirler. Bu vesileyle; aynı safta, omuz omuza hep birlikte ibadet ettiğimiz camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimize başarılar diliyor, ebediyete intikal eden din görevlilerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Camilerimizin yapımında ve onarımında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Toroslar İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz ve Yenişehir İlçe Müftüsü Halil Uzun da Başkan Hamit Tuna’ya nazik ziyaret ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Yenişehir İlçe Müftüsü Halil Uzun Başkan Tuna’ya ziyaret anısına Kuran-ı Kerim hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin