Başkan Seçer, Yardım Ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni Ziyaret Etti

Başkan Seçer, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

20 Mart 2024 Çarşamba, 15:48
Başkan Seçer, Yardım Ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni Ziyaret Etti
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
 
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından huzurevine kazandırılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Büstü’nün açılışını da gerçekleştiren Seçer, “Biz Atamızın fikirlerini kendimize düstur edinmişiz. O’nun uygulamalarını, devrimlerini, ilkelerini benimsemişiz ve Atamızın yolundan gidiyoruz” dedi.
 
Göreve geldikleri 5 yıllık süre boyunca Yardım ve İyilik Vakfı ile devamlı iletişim halinde olduklarını kaydeden Seçer, “Buraya yapacağımız katkılar, yardımlar her zaman belediyemizin gündeminde olur ve her zaman yanınızda oluruz” ifadelerini kullandı.
 
Büyükşehir Belediyesi olarak her bölgeye, her kitleye ve her kesime adaletli bir şekilde hizmet götürdüklerini aktaran Seçer “5 yıl sonra son derece huzurlu, vicdanı rahat bir Başkan olarak bir seçimlere daha gidiyoruz. Bizim hizmetlerimizden, uygulamalarımızdan, söylemlerimizden, kente kattıklarımızdan memnun olan her yurttaşımızın parti farkı gözetmeksizin destek olmasını istiyorum” diye konuştu.
 
Başkan Seçer ziyarette, Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından huzurevine kazandırılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün açılışını gerçekleştirdi. Huzurevi bahçesinin peyzaj düzenlemesi de Mersin Büyükşehir tarafından yapıldı. Başkan Seçer’e CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da eşlik etti.
 
Seçer: “Biz Atamızın fikirlerini kendimize düstur edinmişiz”
Açılışta konuşan Başkan Seçer, laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmekten dolayı büyük bir övünç ve kıvanç duyduğunu ifade ederek, “Biz Atamızın fikirlerini kendimize düstur edindik. O’nun uygulamalarını, devrimlerini, ilkelerini benimsedik ve Atamızın yolundan gidiyoruz” dedi.
 
“Buraya yapacağımız yardımlar her zaman gündemimizde olur”
Göreve geldikleri 5 yıllık süre boyunca Yardım ve İyilik Vakfı ile devamlı iletişim halinde olduklarını kaydeden Seçer, “Burada büyüklerimizin; bizim şerefimiz ve onurumuz olan babalarımızın, annelerimizin büyükbabalarımızın ve büyükannelerimizin belli bir çağdan sonra rahat bir ortamda yaşamlarını idame ettirmeleri için hazırlanmış bir ortam var. Buraya yapacağımız katkılar, yardımlar her zaman belediyemizin gündeminde olur ve her zaman yanınızda oluruz” ifadelerini kullandı.
 
“5 yıl boyunca her bölgeye, her kitleye ve her kesime adaletli hizmet götürdük”
Büyükşehir Belediyesi olarak her bölgeye, her kitleye ve her kesime adaletli bir şekilde hizmet götürdüklerini aktaran Seçer,  “Bizim görevimiz sizlerin kaynaklarını en adil şekilde tekrar sizlere hizmet olarak yansıtmak. 5 yıllık görev süremizi bu dengeleri kurarak ve bu anlayış içerisinde tamamlıyoruz. 5 yıl boyunca halkın karşısına geçip hesap verme zorunluluğum olduğu gibi; bizler vatandaşlarımızın tercihleriyle, teveccühleriyle bu görevlere geliyoruz. 5 yıl sonra son derece huzurlu, vicdanı rahat bir Başkan olarak bir seçimlere daha gidiyoruz. Bizim hizmetlerimizden, uygulamalarımızdan, söylemlerimizden, kente kattıklarımızdan memnun olan her yurttaşımızın parti farkı gözetmeksizin destek olmasını istiyorum” diyerek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde hizmet ve uygulamalarını beğenen her yurttaşın oyuna talip olduğunu belirtti.
 
Aslan: “Başkanımız Vahap Seçer’in her konuda desteklerini görüyoruz”
Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Aslan, bölgedeki en büyük kapasitedeki huzurevlerinden bir tanesi olduklarını ve önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine her konuda destek verdiğini aktaran Aslan, “Daha önce de çok desteklerini gördüğümüz Başkanımız Vahap Seçer sayesinde yapmak istediğimiz anıtı çok kısa sürede tamamladık” dedi.
 
Yılmaz: “Büyükşehir’den her konuda çok önemli hizmetler ve destek aldık”
Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Musa Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Yardım ve İyilik Vakfı ile birlikte ortaklaşa güzel çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Burada görev aldığımız günden bu yana Büyükşehir Belediyesi’nin, MESKİ, Park ve Bahçeler Dairesi ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çok önemli hizmetler aldık. Kurumumuz Mersin’de sahip çıkılması gereken bir kurum” dedi.
 
Konuşmaların ardından Aslan tarafından Seçer’e plaket takdimi yapıldı. Daha sonrasında da Atatürk Büstü’nün açılışı gerçekleştirildi. Huzurevi Yönetimi ve huzurevi sakinleri Büyükşehir tarafından Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ne verilen destekler için Başkan Seçer’e teşekkürlerini ilettiler.
 
Seçer, son olarak da huzurevi sakinlerinin el emeği ürünlerinin yer aldığı görsel el sanatları sergisini gezdi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Emniyetinden Yasa Dışı Bahis Operasyonu, 35 Kişi Gözaltına Alındı 450 Milyon Liralık Para Trafiği Tespit Edildi
Büyükşehir’in Çalıştay Sonuçları BM’nin Ocean Decade Konferansında, Kıyı Ekosistemlerinin Restorasyonu Çalışmaları Barcelona’da Anlatıldı
Ressam Mehmet Bal, Tadeka’da Düzenlenen Programda Anıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçelerdeki Birçok Noktada Yol Çalışması Yürütüyor
MESKİ Vatandaşlara Kaliteli Ve Kesintisiz Hizmet Vermeye Devam Ediyor, Jeneratör Sayısı 3 Yılda 313’e Çıkarıldı
Mersin Büyükşehir Erdemlili Çocuklara 23 Nisan Coşkusunu Bir Kez Daha Yaşattı, Büyükşehir Tapureli Mahallesi’nde Çocuklar İçin Eğlence Düzenledi
Mersin Büyükşehir’in Tenceresi Kaynamaya Devam Ediyor, Mahalle Mutfakları Vatandaşın Mutfak Masrafını Azaltıyor
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Ve Beraberindeki Heyet MTOSB’de İncelemelerde Bulunmak Üzere Mersin’e Geldi
Mersin-Adana Otoban Yolunda Özellikle Gece Saatlerinde Yola Atlayan Kişiler Güzergahı Kullanan Sürücülerin Kabusu Oldu
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi

Mersin Haber ,Mersin