Başkan Kocamaz, DP Adayı Yılmaz ve İyi Parti Adayı Erkoç'tan Tarsus Borsasına Ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında Tarsus Borsasını ziyaret etti.

05 Mart 2019 Salı, 17:04
G: 05.03.2019 - 17:07
Başkan Kocamaz, DP Adayı Yılmaz ve İyi Parti Adayı Erkoç'tan Tarsus Borsasına Ziyaret
-

Gerçekleşen ziyarette açılış konuşması Borsa Başkanı Murat Kaya yaparak ziyarete gelen, Büyükşehir Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç ve beraberindekilere “Hoşgeldiniz” dedikten sonra Borsa meclisi ve üyeleri nezrinde ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Konuşmasında başkan adaylarına başarılar dileyen Başkan Murat Kaya, "Sayın Yılmaz,Tarsus her geçen gün önemli değişikliklere imza atmaktadır.Bizler STK'lar olarak bu değişiklikleri yarın için bugünden planlamamız gerekiyor.Siz Ankara dayıllarca Tarsus'u takip ettiniz. Tarsus için bizler de taşın altına elimizi koyduk. Ankara'da taşın altındaki bir el olarak bugün bize ziyaretiniz bizleri sevindirdi.
Tarsus, sizi geçmişte görev yaptığınız yıllarda ortaya koyduğunuz güzel çalışmalarla yakından tanıyor. Bugün sizin o günlerde dillendirdiğiniz ve gündeme alınmasını sağladığınız projelerin temelleri atıldı.Bizler bu konudaki emeklerinizi biliyor ve takdir ediyoruz.
Üniversitemiz kuruldu, Havaalanımız inşallah tamamlanmak üzere, bölgemizin kalkınmasına katalizör olacak ve işsizliği azaltacak Gıda İhtisas OSB'mizin yerleşkefaaliyetlerine başlandı, Teknoparkımız hayata geçiriliyor.
Biz projelerin ve yapılanların takipçisiyiz. Bizler iş adamı olarak sermayemizi yatırıma dönüştürme gayretindeyiz. Bölgesel anlamada kalkınmaya odaklı çalışmalarımıza destek olacak, yerel yönetim anlayışı bekliyoruz.İstihdamı ön planda tutacak yatırımları destekleyecek, teşvik edecek bir yerel yönetim istiyoruz.
Sayın Kocamaz yıllarca Tarsus'a hizmet verdi.Bu hizmeti Büyükşehre taşıyan başarılı bir Başkan. Yapılan hizmetler ortada. Vatandaşlar yapılanları, hizmetleri unutmuyor. Vatandaş objektif gözle görüyor. Bu açıdan yapılan hizmetler büyük bir kazanım. Biz işlerimizin, projelerin ve yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Önümüzde bir seçim var , Allah yolunuzu açık etsin, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
DP Büyükşehir Adayı Yılmaz ise, Başkan Murat Kaya'nın heyecanına ortak olduğu ifade ederek Tarsus ve bölgede konuşulan projelerin birçoğunun bugün bitirilmiş olması gerektiğinin altını çizdi.
Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, "Biz geçmişi yargılamak yerine önümüze bakmak ve bugünden itibaren ileriye dönük neler yapabiliriz,ülkemizi ve insanını nasıl daha refaha çıkartır, sorunları çözeriz bunun hesaplarını yapıyoruz. Bizim için, bu bölge ve hatta ülkemiz için tarım önemli, sanayi önemli, turizm önemli, enerji, teknoloji önemli. Bütün bunlarda dışa bağımlılığın sona erdirilmesi önemli. Biz yeni bir yönetim, anlayışı ile hizmete varız diyoruz. İsrafa izin vermeyen, üreten, özgür, demokratik bir toplum meydana getirmek istiyoruz.Üreticiyi, üretimi destekleyecek her aktörün rolünü bozmadan tarımda 4.0 devrimini ortaya koyacak, üreten yeni genç nesli tarım sanayisi ile buluşturan bir yapı için çalışacağız. " dedi.
DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, konuşmasının devamında , kendisini büyükşehir belediye başkan adaylığına götüren süreç hakkında bilgiler aktararak,neden belediye başkanı adayı olduğunu anlattı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersinde demokrasiye karşı bir komplo kurulduğunu, Mersin halkının demokrasiye sahip çıkacağına ittifakın gönüllerde kurulacağına inandığını ifade etti.
Büyükşehir Başkanı Kocamaz ve DP Adayı Yılmaz'dan Tarsus Borsasına Ziyaret
Büyükşehir Başkanı Kocamaz ve DP Adayı Yılmaz'dan Tarsus Borsasına Ziyaret
Büyükşehir Başkanı Kocamaz ve DP Adayı Yılmaz'dan Tarsus Borsasına Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin