Başkan Can, Yağmur, Çamur Demeden Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Şevket Can’ı, Hava muhalefeti nedeniyle şiddetli yağan yağmura rağmenYarbay Şemsettin ve Anıt mahallelerindeki hemşehrileri yoğun kalabalıkla karşıladı.

16 Mart 2019 Cumartesi, 13:33
Başkan Can, Yağmur, Çamur Demeden Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
-

Seçime kısa bir zaman kaldığını dile getiren Başkan Can, birlik ve beraberliğin devamı, Cumhur İttifakı için hemşehrilerinden bir oyu önemsemesini sandıklara gidip oylarını kullanmasını istedi.
Başkan Can, ‘’Şu anda seçim arefesindeyiz. Bu şehir, bu işi, şehri bilmeyenlere, belediyeciliği bilmeyenlere teslim edilemez. Biz bu işin çıraklığından geliyoruz. 25 yıldır şehrimizin her mahallesinde, her caddesinde, her sokağında ayak izimiz, alın terimiz ve imzamız var. Seçimi kazandıktan sonra İnşallah Tarsus’ta biz, Büyükşehirde Hamit Başkanımız ve hükümetimizin desteğiyle şehrimize daha fazla ve daha güzel hizmetler gelecek. Bir oyu önemseyelim, Belediye Başkanlığı seçiminde 3 pusula olacak. Belediye Meclis Üyeliği, Tarsus Belediye Başkanlığı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ak Partinin pusulada amblemi olmayacak. Ak Partiye ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş hemşehrilerim 3 Hilale oyunu basacak. Diğer siyasi partiye gönül vermiş hemşehrilerim de birlik diyecek, beraberlik diyecek, kardeşlik diyecek, huzur diyecek, nasıl derse desin biz onların oylarının da alayına talibiz. Rabbim ezanlarımızı susturmasın, bayrağımız indirmesin vatanımızı böldürmesin diyorum. 31 Mart akşamını bayram yapmayı, sandıkları da patlata patlata bu seçimi kazanmayı nasip etsin diyorum’’ şeklinde konuştu.
Mahallelerde ki toplantılara katılan Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ve Baki Şimşek konuşmalarında Cumhur İttifakının önemine vurgu yaparak, destek istediler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin