Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can hafta sonu da seçim çalışmalarına aralıksız devam etti.

04 Mart 2019 Pazartesi, 18:00
Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor
-

Cumartesi günü Kaleburcu ve Takbaş mahallelerinde kahve toplantıları, pazar günü de Sucular köyünden başlayarak Ulaş, Çavdarlı, Meşelik, Yalamık, Topaklı, Beylice ve Çakırlı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partili ve Adalet ve Kalkınma Partililer ve meclis üye adaylarının da katıldığı çalışmalarda birlik, beraberlik içerisinde geçen program Sucular köyünden başlayarak Ulaş, Çavdarlı, Meşelik, Yalamık, Topaklı, Beylice ile devam ederek Çakırlı’da son buldu.
Gidilen her köy ve mahallede coşku ve sevinçle karşılanan Başkan Can’a kalabalık bir araç konvoyu eşlik etti.
Belediyeciliği bilmeyenlere Tarsus’un emanet edilmemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Can, ilk defa iktidarın gücüyle hemşehrilerinin karşılarında olduklarını söyledi.
BAŞKAN CAN, “PARTİLİ PARTİSİZ TÜM VATANDAŞLARIMIZIN OYLARINA TALİBİM”
Başkan Can, ‘’2014 yılındaki büyük şehir yasasından sonra köylerimiz belediyecilik hizmeti almaya başladı. Ak parti ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş vatandaşlarımızın ortak adayı olarak Tarsus’ta Şevket Can, Mersin Büyükşehir Belediyesinde Hamit Tuna’dır. İlk defa iktidarın gücüyle karşınızdayız. Tarsus Belediyesi olarak bizler ayrım yapmadan, ayırmadan, ötekileştirmeden şehrimizde yaşayan bütün hemşerilerimize eşit hizmet anlayışıyla çalıştık.
Bizim işimiz, mesleğimiz belediyecilik. Bu işin mutfağından geliyoruz. Çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsınız. 22 yıldır Tarsus’umuzun her mahallesinde her köyünde ayak izimiz, alın terimiz ve imzamız var. Tarsus’umuzda muhtarlarımızın isteği ve talebi doğrultusunda hizmetlerimizi hayata geçirdik. Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşımızdır. Hangi köye ya da mahalleye gidersek muhtarlarımızla beraber geziyoruz. Eksiklerimiz neler? neler yapabiliriz. Birlikte tespit edip, güzümüzün yettiği çerçevede her köyümüze her mahallemize hizmetler yaptık.
Kıymetli hemşerilerim şehrimize yapılan hizmetleri görüyorsunuz ancak en çok da bütün vatandaşlarımızla huzur ve kardeşlik ortamını sağlamak için mücadele ettik. Gün birlik, beraberlik günüdür. Sizlerin de bizleri bu hizmet yolculuğunda yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Destekleyeceğinize ve 31 Martta sandığa gittiğinizde 3 pusulada da, 3 hilale oylarınızı vereceğinize yürekten inanıyorum. 31 Mart akşamını bayram yapmaya ant içtik. Allah’ın izniyle sandıkları patlata patlata bu seçimi açık ara kazanacağımıza inanıyorum. Partili partisiz ayrım yapmadığımız için, şehrimize eşit şekilde hizmet götürdüğümüz için, hiçbir vatandaşımızın burnu kanamaması için çalıştığımız için bu seçimde hiç kimsenin hayal dahi edemeyeceği bir oy alacağımıza yürekten inanıyorum. Biz bu seçime iktidarımızın gücüyle giriyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisinin adayı da Şevket Can, Milliyetçi Hareket Partisinin adayı da Şevket Can. Seçimde başka amblem olmayacak. AKP’nin amblemi de 3 hilal MHP’nin amblemi de 3 hilal. Adına ne derseniz deyin, çalıştı deyin oy verin, Recep Tayyip Erdoğan için oy verin, Devlet Bahçeli deyin oy verin, partim deyin oy verin, Şevket Can için verin, Hamit Tuna için verin, nasıl tarif ederseniz edin ama 3 hilale mührünüzü basın. Bu işin telafisi yok. Tarsus’u, belediyeciliği bilmeyenlere bu şehir emanet edilemez. Emaneti ehline vereceksiniz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bu ülkeyi karşılıksız severiz, biz bu ülke için vatan, bayrak, ezan mücadelesi yapan kimseleriz. Bu ülkede vatan, millet, bayrak demeyenlere vatan teslim edilemez, biz de etmeyeceğiz. Bu seçimi sizlerle açık ara kazanacağız” dedi.
1 Nisanda iktidarın da desteğiyle cumhur ittifakının zaferini beraber kutlayacağız diyen MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek; “Köylerimizde neredeyse bir nakış gibi dokuyarak parke döşeyen Şevket Can’a, muhtarlarımıza ve bir tek çivi dahi olsa emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Biz kim taş üstüne taş koymuşsa Allah razı olsun. Bunun dışında çivi bile çakmayanların bu meydana gelip insanlara anlatacağı bir söz yok. Bugün cumhur ittifakıyla seçimlere giriyoruz. Bugün mesele birlik, beraberlik. Bu memleketin birliğe, huzura ihtiyacı var. Biz 25 yıldır muhalefet belediyesi olarak Tarsus’a ve köylerimize bu hizmetleri getirdik. İlk defa fırsat doğdu inşallah 1 Nisandan itibaren hükümetin de desteğiyle köylülerimiz, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, işçilerimiz herkesin sesi ve soluğu olmaya devam edeceğiz. Bu mesele Şevket Can’ın, Baki Şimşek’in MHP’nin meselesi değil, bu mesele sizin meseleniz. Köylerimizin ne derdi varsa bizim derdimizdir. Gün birlik ve beraberlik günü. Sizlerden hakkımızı istiyoruz. Vicdanınızı dinleyin, sizlere bu kadar hizmet yapan Şevket Can’a hakkını verin. 1 Nisan da büyük zaferi beraber kutlayalım” şeklinde konuştu.
Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor
Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor
Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor
Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor
Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor
Başkan Can Sevgisi Her Geçen Artıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin