Baro Seçimleri Sonuçlandı, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz Yeniden Başkan Seçildi

2018-2020 Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu başkanlık seçiminde Mersin Barosu Başkan Adayı Av. Bilgin Yeşilboğaz kesin olmayan sonuçlara göre 756 oy alarak yeniden Baro Başkanı seçildi.

15 Ekim 2018 Pazartesi, 09:45
Baro Seçimleri Sonuçlandı, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz Yeniden Başkan Seçildi
-

“Kaldığımız yerden görevimize devam edeceğimizi herkese müjdeliyoruz. Mersin Barosu büyük bir ailedir. Gücümüzü bir kılmak zorundayız. Bunu yaptığımız takdirde, hedeflerimize çok kolay bir şekilde ulaşabiliriz” dedi.
Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Birimi’nde gerçekleşen başkanlık seçiminde avukatlar 5 sandıkta oy kullandı. 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşen oy verme işleminin ardından sandıklar sayıldı. Sayım sonucunda Mersin Barosu Başkan Adayı Av. Bilgin Yeşilboğaz 756 oy alarak yeniden Mersin Barosu Başkanı seçilirken, diğer başkan adayı Av. Semih Birol Güner ise 134 oy aldı.
Sonuçların ardından teşekkür konuşması yapan Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “2018-2020 Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu ile Mersin Barosu’nun en şerefli görevi olan Baro Başkanlığı görevinin bir kez daha tarafıma tevdi edilmesinin onurunu yaşıyorum. Mesleki sorunlarımız, ülke ve kent sorunları ile ilgili meselelerde birlikte mücadele etmek için, listemde yer alan tüm kurul arkadaşlarıma da 2 yıl için bu görev tevdi edilmiştir” diye konuştu.
“GÜCÜMÜZÜ BİR KILMAK ZORUNDAYIZ”
Mersin Baro Başkanı
Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz açıklamasında ayrıca, “Biz baro başkanlığına, yönetim kuruluna, disiplin ve denetleme kuruluna ve Türkiye Barolar Birliği delegeliğine talip olduğumuzda bir şiarla yola çıktık. Ülkemizde adaletin tecelli etmesi için elimizden geleni yapacağımıza, hukukun üstünlüğünü sağlayacağımıza söz verdik. Baromuz içerisinde meslek sorunları ile ilgilenirken meslektaşlarımız arasında hiçbir zaman ayrım yapmayacağımıza dair söz verdik. Mersin Barosu büyük bir ailedir ve birlikte hareket etmek zorundadır. Biz diyoruz ki; Mersin Barosu, Mersin Barosu üyesi meslektaşlarıyla bir olmak zorundadır. Gücümüzü bir kılmak zorundayız. Bunu yaptığımız takdirde, hedeflerimize çok kolay bir şekilde ulaşabiliriz. Bütün meslektaşlarımız yanımızda olursa, bütün sorunlarımızı rahatlıkla çözüme kavuşturabiliriz. Bize oy veren, vermeyen bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden görevimize devam edeceğimizi herkese müjdeliyoruz. Divan başkanımıza ve divan kurul üyelerimize de bu zorlu süreçte görev yaptıkları için kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kesin olmayan sonuçlara göre;
Yönetim Kurulu; Av. Cihan Öktem, Av. Aslı Trak, Av. Bilgehan Yaşa, Av. Fahrettin Gürsoy, Av. Burak Can Erden, Av. Adnan Günbay, Av. Ece Kovan Demirtaş, Av. Fatma Demircioğlu, Av. Kazım Yüksel, Av. Mahçe İnanoğlu Deprem
Disiplin Kurulu; Av. Rafet Özer, Av. Özgür Aydın, Av. H. Nilay Göksu, Av. Nüvit Beydağ, Av. Sadık Zaimoğlu
Denetleme Kurulu; Av. Rauf Sina Aycan, Av. Seda Şendur Doygun, Av. Cemil Yeral
TBB Delegeleri; Av. Mustafa Selahattin Gül, Av. Hilmi Kartal Er, Av. Mutlay Halide Başar, Av. Erhan Taşmertek, Av. Mehmet Zeki Demir, Av. Levent Demir, Av. Özgür Özbek, Av. Hakan Kendirci.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin