Ankara’da “Tarsus Konuk Evi” Fikrinin Hayata Geçmesi İçin Çalışmalar Başlatıldı

Tarsus Belediyesi tarafından Ankara’da hayata geçirilecek “Tarsus Konuk Evi” projesi için çalışmalar başlatıldı.

15 Ocak 2019 Salı, 02:45
G: 15.01.2019 - 03:04
Ankara’da “Tarsus Konuk Evi” Fikrinin Hayata Geçmesi İçin Çalışmalar Başlatıldı
-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Basın Mensuplarıyla, Mobil Restaurantta düzenlediği yemekli toplantıda bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsusluların Ankara’da misafir edilerek konaklayacakları “Tarsus Belediyesi Konuk Evi” projesi fikrinin, hayata geçmesi için çalışmaların başladığı müjdesini verdi.
Ankara’da açılması düşünülen “Tarsus Belediyesi Konuk Evi” için kısa bilgi veren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “TÜED Genel Mali Sekreteri ve TÜED Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz Abimiz Tarsus’tan Ankara’ya giden hemşerilerimize bugüne kadar elinden geldiğince yardımcı oldu kendisine teşekkür ediyoruz. Tarsus Belediyesi olarak Ankara da konuk evi kiralamayı düşünüyorum. Tarsus’tan giden hemşerilerimizin sorunlarını sıkıntılarını dinlemeyi, askerimizi, tedavi için Ankara’ya gidenleri orada misafir etmeyi düşünüyorum.” dedi.
Tarsusluların gösterdiği bir adres olacak diyen Başkan Can, "Bir bina kiralayarak hastası, askeri olanların veya memurumuz, bürokratımızın kullanabileceği bir “Konuk Evi” projem var. Ankara’da Tarsussumuzun tanıtımı için bazı etkinliklerin düzenlendiği ve Ankara’da yaşayan Tarsuslu hemşerilerimizin hafta içi hafta sonu fark etmeksizin bir araya gelebileceği.  bir yakını geldiğinde adres gösterebileceği bir yer düşünüyorum. Tarsus Belediyesi olarak böyle bir tesisi kiralamayı ve yine Tarsus Belediyesinin Personeli tarafından işletmeyi düşünüyorum. Böylece bu yerimizde, Bakanlıklarda yada çeşitli kurumlarda işleri olan Tarsuslu vatandaşlarımızın da yardımcı olunması sağlanacak."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin