Anamur Belediye Spora Nazar Değdi

Hazırlık maçlarında üs tüste aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Anamur Belediye Spora nazar değdi. Sezonun ilk maçında MEDCEM Silifke Sporla karşı karşıya gelen takım sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

26 Eylül 2017 Salı, 09:34
Anamur Belediye Spora Nazar Değdi
-

Hazırlık maçlarında üs tüste aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Anamur Belediye Spora nazar değdi. Sezonun ilk maçında MEDCEM Silifke Sporla karşı karşıya gelen takım sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Kendi Sahası Anamur Şehir Stadyumunda oynanan maç, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ailesi, Belediye Spor Klüp Başkanı Ahmet Türe´ nin yanı sıra çok sayıda taraftar izledi.Ezeli rakiplerin gergin geçen maçında son dakikalara kadar 1-1 eşit giden maç son dakika da Silifke takımının attığı golle üstünlük MEDCEM Silifke Takımına geçti. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe maç sonrası yaptığı açıklamada, Anamur Emniyetine teşekkür Etti.  Türe;  “Öncelikle Anamur Emniyetine teşekkür ederim. Her maç öncesi sahamızda, ilçemizde üst düzeyde aldıkları güvenlik önlemleri için. Bu bir oyun birisi kazanacak birisi kaybedecek.  Silifke Takımını Tebrik ediyorum.  Kendi takımımıza da daha yolun başındayız. Enerjilerini kaybetmemeliler. Yeni sezon ülkemize ilçemize hayırlı olsun” dedi. Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Türe de bu tür küçük kazaların her zaman yaşanabileceğini belirterek,  takıma ve yönetime güveninin tam olduğunu söyledi.  3. Lig yolunda emin adımlarla devam ettiklerini kaydeden Türe,  “Gerek kaptanımız gerekse takım arkadaşlarım oldukça inançlı ve kararlı hareket ediyorlar. Belediye Başkanımız Mehmet Türe, yönetim,  taraftarlarımız ve Yörükler Grubu´nun desteği bize ayrı bir cesaret ve sorumluluk yüklemektedir. Bu sorumluluğumuzun bilinci ile Anamur´a 3. Lig yolunu açacağız.” Dedi.

Kaynak: aekspres

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin