Almanya Eşya Nasıl Gönderebilirim

Dünyanın herhangi bir yerine veya Avrupa ülkelerinden birisine eşyanızı göndermek için İnternet veya nakliye platformlarda kısa bir araştırma yaptığınızda  sizde göreceksiniz çoğu şirket söz ..

01 Şubat 2018 Perşembe, 19:30
G: 01.02.2018 - 19:31
Almanya Eşya Nasıl Gönderebilirim
-

Dünyanın herhangi bir yerine veya Avrupa ülkelerinden birisine eşyanızı göndermek için İnternet veya nakliye platformlarda kısa bir araştırma yaptığınızda  sizde göreceksiniz çoğu şirket söz konusu eşya taşıma olduğu zaman biraz daha geri planda durmayı tercih ederler bunun asıl nedeni ev eşyası riskli ve zahmetli bir iş olduğundan, ikinci nedeni ise ticari ve fabrika ürünlerin taşınmasının daha basit ve daha karlı olmasından kaynaklanmaktadır. Yine de yurt dışı eşya taşımacılığı yapan onlarca şirket ve yüzlerce web sayfa bulunmaktadır ama bu sayfaların hepsi ne yazı ki güvenilir değil çoğusu komisyoncu yada bu işin sadece aracı olan kuruluşlardır. Size tüm taşınma sürecine yardımcı olacak ve bu işi yıllardan beri yapan bir firmaya ihtiyacınız var. Marsel İnternational Movers kuruluşundan bugüne kadar uluslararası evden eve nakliyat konusunda en çok tercih edilen ve kendi sektörü içerisinde lider firma konumundadır, yapmış olduğu hizmetler arasın eşya paketleme, depolama ve genel nakliye sigortası ile taşımacılık alanında diğer nakliye şirketlerine göre farkını ortaya koymaktadır. Peki bir firma seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?

  1. Firma seçimlerinde anlaşmaya varacağınız firmanın şikayetleri olup olmadığına dikkat edin çünkü;şikayetler o firmanın nasıl bir firma olduğunu gösterir bunun için şikayetvarcom sitesini ziyaret etmediniz yeterli.
  2. Her firma kurumsal ve sigortalı değil;korsan firmaların çoğu kurumsal firma gibi gözükebilir bu yüzden bu korsan firmaların web siteleri gözünüzü boyayabilir.
  3. Sakın ucuz fiyatlara inanmayınız çünkü;evden eve nakliyat taşımasının beli bir fiyat tarifesi vardır.
  4. Kesinlikle tam güvence almak istiyorsanız ev taşıma için firma bulurken o firmanın evinize ücretsiz ekspertiz  isteyiniz ve biz Marsel nakliyat olarak bu hizmeti sunmaktayız.

Yılda ortalama bir sürü insan Almanya'dan Türkiye veya tam zıttı bir şekilde her iki ülke arasında taşımacılık faaliyetleri aktif olarak bulunmaktadır, firmamız hem İstanbul' hemde Almanya'nın beli bölgelerinde şubeleri bulunmaktadır, Türkiye'den Almanya evden eve nakliyat konusunda yılların vermiş olduğu tecrübe ve profesyonel kimliğimiz ile en iyi ve en sağlıklı bir taşınma sürecinin garantisini vermekteyiz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Serpil Taşdemir
12:17
2 Şubat 2018 Cuma
Yurt dışı eşya taşıma konusunda başarılı firma, herkese tavsiye ederim
95.10.203.122
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi

Mersin Haber ,Mersin