Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Başkan Pamuk, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıldönümü münasebetiyle, terörle mücadele sırasında toprağa düşen şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.

19 Mart 2019 Salı, 21:56
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
-

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 104’üncü yılı dolayısıyla, terör örgütleriyle mücadele sırasında toprağa düşen Kahraman Şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlere; Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Akdeniz İlçe Jandarma Komutan Vekili ve Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selim Daydaş, Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz da katıldı.
Başkan Pamuk, ilk olarak, 2 Mart 2016’da Dargeçit ilçesi Eski Beğendi mevkiinde arazi arama - tarama faaliyeti dönüşünde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Üsteğmen Emrah Şahin’in annesi Gülay Haşimoğlu Şahin’i, Yeni Mahalle’de bulunan evinde ziyaret etti. Pamuk, gün içinde Siirt Şirvan’da 2007 yılında meydana gelen çatışmada Şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Kömürcü’nün eşi Serap Kömürcü’yü de Yeni Mahalle’deki evinde ziyaret etti.
Şehit Aileleri; “Unutulmadığımızı bilmek, bizleri sevindiriyor”
Şehit ailelerinin hal-hatırlarını sorup sohbet eden Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Şehit annelerine gül demeti verdi. Duygularını dile getiren Şehit Aileleri de; “Bize değer verildiği zaman çok mutlu oluyoruz. Unutulmadığımızı bilmek bizleri sevindiriyor, mutlu ve memnun ediyor. Başka da bir talebimiz veya eksiğimiz yoktur” diyerek, kendilerine karşı duyarlılığı nedeniyle Başkan Pamuk’a teşekkür ettiler.
Başkan Pamuk; “Şehit aileleri, şehitlerimizin bize kutsal emanetidir”
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıldönümü dolayısıyla Şehit aileleri ile bir araya geldiğini belirtti. Pamuk; “Şehitlerimiz, gözlerini bile kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar için, vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakârlıklarını asla unutamayız. Ülkemizde kaos ve gerilim yaratmak isteyen hain terör örgütleri ve tüm şer odakları da bilsin ki asla başarılı olamayacaklardır” dedi.
Sözlerini; “Bu vatan için toprağa düşen aziz şehitlerimizin değerli aileleri, onların bizlere bıraktığı en kutsal emanetlerdir” diyerek sürdüren Başkan Pamuk; “Değerli Şehit ailelerimiz için ne yaparsak yapalım, onların hakkını asla ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Şehit ailelerimizin gönlümüzdeki yeri apayrıdır, kapımız onlara daima açıktır. Vatan uğruna toprağa düşen Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; ailelerine ve sevenlerine sonsuz metanet ve sabır diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı

Mersin Haber ,Mersin