Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Afrin Gazisi’ni Ziyaret Etti

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Zeytin Dalı Harekâtı sırasında yaralanarak Gazi olan ve GATA’da gördüğü 20 günlük tedavinin ardından taburcu olan Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor’u evinde ziyaret etti. 

16 Şubat 2018 Cuma, 08:09
G: 16.02.2018 - 08:23
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Afrin Gazisi’ni Ziyaret Etti
-

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak ve Akdeniz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Kalaycıoğlu ile birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör unsurlarına düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı sırasında yaşanan çatışmada yaralanarak Gazi olan Mehmetçiklerden biri olan 28 yaşındaki Piyade Komando Uzman Çavuş Alican Akçor’u, Camişerif Mahallesi’nde bulunan evinde ziyaret etti. 

Başkan Pamuk; “Gösterdiğiniz kararlılık karşısında hiç kimse direnemez”
Afrin Gazisi Alican Akçor ile anne ve babası ile bir araya gelen Başkan Pamuk, geçmiş olsun dileklerini iletti. “Canını bile esirgemeden vatan için savaşan siz kahramanlara, bu vatan toprakları ve millet çok şey borçludur” diyen Başkan Pamuk, “Milletimizin hayır duaları daima sizlerledir. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Gösterdiğiniz bu kararlılık karşısında hiç kimse direnemez. Vatan için canını ortaya koyan, vatanın huzuru, güvenliği ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizin ve siz gazilerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini de canı gönülden paylaşıyoruz” şeklinde konuştu. 
Gazi Akçor; “Tek isteğim arkadaşlarımın yanında olmak”
Ziyaretleri nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanına teşekkür eden Afrin Gazisi Piyade Komando Uzman Çavuş Alican Akçor ise, sağlık durumu hakkında bilgi verdi, yaralandığı çatışma gününde yaşadıklarını anlattı. Tek düşüncesinin, Afrin’de çatışma bölgesindeki silah arkadaşları olduğunu dile getiren Gazi Alican Akçor, şu an silah arkadaşlarının arasında olmayı çok istediğini ifade etti. 
Piyade Komando Uzman Çavuş Alican Akçor, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin Afrin bölgesinde bulunan terör unsurlarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı sırasında ağır yaralanmış, ilk olarak Kilis’te, daha sonra ise Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 gün boyunca tedavi görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin