AK Parti'den Tarsus İçin Flaş İsim: Mustafa Kemal Karaoğlu İsmi Gündem Yarattı

AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adaylığı için Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu isim öne çıkıyor

08 Ekim 2018 Pazartesi, 17:29
G: 22.10.2018 - 16:53
AK Parti'den Tarsus İçin Flaş İsim: Mustafa Kemal Karaoğlu İsmi Gündem Yarattı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesi tüm partilerde aday belirleme süreci hızla devam ediyor. Mersin'in Tarsus ilçesi için de hareketli günlerden geçiliyor.
Kulislerde, TMMOB ZMO Mersin Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu'nun AK Parti'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı olacağı konuşuluyor.
Aday adayları arasında öne çıkan isim olan Karaoğlu'nun özellikle hem muhafazakar hem milliyetçi seçmen tarafından kabul görecek bir isim olduğu belirtildi.
Tarsus'ta çalışmalarıyla kamuoyunca takdir ve beğeni toplayan Karaoğlu'nun adının öne çıkmasının da memnuniyetle karşılandığı öğrenildi.
MUSTAFA KEMAL KARAOĞLU KİMDİR? İŞTE KENDİ DİLİNDEN KARAOĞLU
06.04.1968 yılında Tarsus Ulaş köyünde doğdum. 4 kardeşiz ve Çiftçilikle uğraşan ana- babanın 2. çocuğuyum. İlkokul ve Ortaokulu Ulaş köyünde, liseyi Tarsus Endüstri meslek lisesi elektrik bölümünde okudum. 1989 yılında Çukurova Üniversitesi ziraat fakültesi bitki koruma bölümünden mezun oldum. 1990 yılında askerlik görevimi kısa dönem olarak tamamladım.
1991-1992 yıllarında Adana’da ICI ( İmperial Chemical İndustry) adında yabancı zirai ilaç firmadasın da Adana Seyhan ve Tarsus bölgesinden sorumlu teknik eleman olarak ilk meslek hayatıma başladım. Tarsus’ta 1992-94 yılları arasında 3 dönem ücretli İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptım. 1995-98 yılları arasında Merkezi Mersin’de olan Çukonam Zirai ilaç Ltd. Şti. nin Tarsus’ta şubesini açarak çiftçilerimize Ziraat Mühendisi olarak hizmet verdim.
1998 yılında kendi işyerim olan KARAOĞLU TARIM’ı kurarak, modern tarımın öncülüğünü yapmak için Zirai ilaç, gübre ve danışmanlık alanında faaliyet göstermeye başladım ve halen devam etmekteyim. 2005 yılında Enfiher Ziraat Ltd. Şti.’ni kurarak toptan ilaç sektöründe Agrikem Ziraat Ltd. Şti ’nin Mersin distribütörlüğünü yaptım. Fidancılık sektöründe hizmet vermek için 2010 yılında Agroface Fidancılık Ltd. Şti’ni kurdum ve halen Fidancılık ve bitki besleme alanında Mersin’de faaliyet göstermekteyim.
Meslek hayatım modern tarım tekniklerini çiftçilerimize anlatmak için Projeler geliştirmekle geçti. Bölge çiftçisine modern tarımı göstermek için kendi köyümde 2004 yılında sert çekirdekli meyve bahçesi kurdum ve sert çekirdekli meyvelerin bölge çiftçisine tanıtılmasında öncü oldum, hem çiftçilik hem mühendis olarak bölge halkıyla diyalog içinde olup, Tarsus’un bütün köylerinde ziraat Mühendisi olarak hizmet vermeye devem etmekteyim.
Bölge tarımına daha fazla hizmet vermek için 27.03.2016 tarihinde TMMOB Mersin Ziraat Mühendisleri Odası başkanlığına aday oldum ve seçimi kazanarak görevime başladım. Ocak 2018 tarihinde yapılan seçimi de kazanarak halen Mersin Ziraat Mühendisleri Odası başkanı olarak görevime devam etmekteyim.
Mersin valisi başkanlığında oluşturulan kurulda toprak koruma kurulu üyesiyim.
17-18 Kasımda Mersin’de yapılacak olan Narenciye festivali icra komitesi görevini yapmaktayım. Mersin tarımını ilgilendiren valilikçe oluşturulan çeşitli komisyonlarda da görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin