2017 Yılının Popüler Yurtdışı Destinasyonları

Yurtdışı seyahati yapmak isteyenlerin son zamanlarda keşfettiği yerler gün geçtikçe popülerleşiyor.

27 Mart 2017 Pazartesi, 13:26
2017 Yılının Popüler Yurtdışı Destinasyonları
-

Yurtdışı seyahati yapmak isteyenlerin son zamanlarda keşfettiği yerler gün geçtikçe popülerleşiyor. Vizesiz ülkeler arasında bulunan birçok ülke sunduğu olanakları gönülleri fethederken aktiviteler, festivaller ve eğlence mekanları önemli rol oynuyor. Paris, Prag, Amsterdam gibi şehirlerin yanı sıra son dönemlerde gezginlerin sıkça tercih ettiği şehirler arasında Singapur, Dubai, Hong Kong, Norveç, Güney Amerika şehirleri ve benzeri yerler var. Oldukça misafirperver olan bu şehirlerde tamamen farklı kültürlerle karşılaşmak hem yeni bir deneyim katar hem de eğlenceli bir seyahat vaat eder. Şimdi size ilham olabilecek 5 popüler destinasyondan bahsedeceğiz:
 

  1. Singapur
 
Yasaklar ülkesi olarak bilinen Singapur’da ilginç yasaklar olsa da kültürü ve cezbedici özellikleriyle ilgi çekiyor. Görkemli ve ihtişamlı plazalar, alışveriş merkezleri ve lüks yaşantının yanı sıra parkları ve doğal ortamlarıyla da turistlerin ilgi odağı. Marina Bay Sands ülkenin en popüler kompleksi. Buranın tepesinden muhteşem bir manzaraya eşlik edebilirsiniz. Asya’nın parlayan yıldızı Singapur gün geçtikçe popülerleşiyor. Hem de vizesiz!
 
  1. Dubai
 
Birleşik Arap Emirlikleri’nin en popüler turistik destinasyonu Dubai, çöl safarisiyle muhteşem bir tatil destinasyonu oldu. Sıcak hava iklimiyle, körfeziyle, plajlarıyla, deve turuyla ve diğer eğlenceli aktiviteleriyle Dubai’yi mutlaka rotanıza eklemelisiniz. Çölde harika fotoğraflar çekip Arap kültürünü en derinden yaşayabileceğiniz çarşılarda alışveriş yapmak size çok farklı gelecek. Dubai turlarına en uygun fiyatlarla bu sayfadan ulaşabilirsiniz.


 
  1. Norveç
 
Özellikle köyleriyle mest eden Norveç, doğa üstü manzaralarıyla herkesin gönlünde çoktan yer buldu! Muhteşem dağ yamaçları, yaylaları ve göllerinin çevresinde kurulan samimi köyleri ziyaret eden gezgin sayısı bir hayli fazla. Yemek konusunda da oldukça zengin bir mutfağa sahip Norveç üstelik Avrupa’da ve Schengen vizesiyle gidilebiliyor.
 
  1. Hong Kong
 
Tamamen farklı bir kültürü keşfetmeye hazır mısınız? Çin’den bile oldukça farklı bir kültüre sahip, eğlence hayatını muazzamlaştırmış bir şehirden bahsediyoruz. Hong Kong sokakları, pazarları ve mekanlarıyla sizi sürekli şaşırtmayı başaracak.
 
  1. İzlanda
 
Buz ülke anlamına gelen İzlanda yemyeşil ve uçsuz bucaksız alanlarıyla dikkat çekiyor. Ülkenin en önemli turistik aktivitesi ise kuzey ışıkları. Bu muhteşem ışıkların görüntüsünü İzlanda’dan görmek mümkün ve bunun için binlerce turist ülkeye akın ediyor. Harika bir yaşam kalitesine sahip İzlanda’da doğanın öbür yüzüne yelken açacaksınız.
 
Güney Amerika, Afrika ve Asya’da keşfedilmeyi bekleyen birbirinden güzel ülkeler sizi bekliyor. Bu ülkelerin çoğu vizesiz olmakla birlikte kilometrelerce uzakta olduğu için tamamen farklı bir yaşam ve kültüre sahip. Bu yüzden cezbedici özelliklerini keşfetmek için geç kalmayın. Tayland, Singapur, Hong Kong gibi ülkelerin tamamını Uzakdoğu turları kapsamında gezebilirsiniz. Tüm Uzakdoğu turlarının en uygun fiyatlı seçeneklerine https://www.prontotour.com/Paket-Turlar/Uzakdogu-Turlari adresinden ulaşın!
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”

Mersin Haber ,Mersin