“24 Günde 24 Ayar Okul” Projesi Kapanış Programı Düzenlendi

Erzincan Valiliği koordinasyonunda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman’ın himayelerinde sanayi toplumunun getirdiği doğadan kopuk kentsel yaşamın olumsuzluklarını gidermek, öğrencilere toplum ve doğa hayatının bazı gerçeklerini tanıtmak amacıyla başlatılan “24 Günde 24 Ayar Oku..

05 Nisan 2015 Pazar, 08:51
“24 Günde 24 Ayar Okul” Projesi Kapanış Programı Düzenlendi
-

Erzincan Valiliği koordinasyonunda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman’ın himayelerinde sanayi toplumunun getirdiği doğadan kopuk kentsel yaşamın olumsuzluklarını gidermek, öğrencilere toplum ve doğa hayatının bazı gerçeklerini tanıtmak amacıyla başlatılan “24 Günde 24 Ayar Okul” projesinin kapanış programı Osmangazi İlkokulunda düzenlendi.
Programa Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman, Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirmesinin ardından başlayan programda Vali Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman Sokak hayvanlarını sahiplenerek onlara yuva kazandıran hayvan severlere teşekkür belgesi verdi, hatıra fotoğrafı çekildi.
Teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Aşuk ile Maşuk oyunu düzenlendi. Büyük bir beğeni ile izlenen oyunun ardından Vali Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman proje kapsamında okul bahçesinde inşa edilen hayvan barınağı ile okul girişindeki akvaryumu inceledi.
Projede emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kahraman projenin ilk kez Erzincan’da uygulandığını kaydederek bu projenin Erzincan ve ülkede diğer okullara da örnek alınması ve uygulanması gerektiğini ifade etti. Programın sonunda Vali Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman veliler tarafından projeye destek amacıyla açılan kermesi ziyaret etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin