Mersin Bozyazı Tekmen Mahallesi Gökçevlik Mevkiinde Başlayan Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü

Bozyazı Tekmen Mahallesi kıyı kesimdeki ormanlık alanda çıkan orman yangını, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

1 / 8
2 / 8
Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 15 Arazöz ve yangın söndürme ekipleri karadan müdahalesi ve havadan 2 helikopterin söndürme çalışmalarına destek verdiği yangın kıssa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
3 / 8
Çıkan Orman Yangınına müdahale edilirken Bozyazı İlçe Kaymakamı Hayatı TAŞDAN yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.
4 / 8
Yetkililer tarafından, yaklaşık 2 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü belirtilirken, vatandaşlar uyarılarak piknik alanlarının dışında piknik yapılmamasını ve mutlaka yakılan ateşin söndüğünden emin olduktan sonra piknik alanının terk edilmesi gerektiği hatırlatıldı.
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8
SON DAKİKA
Mersin’in Toroslar İlçesinde Ev Sahibinin Çık Talebine Karşı Kiracı Oturduğu Evi Ateşe Verdi
Başkan Seçer, CHP’nin 19 Mayıs Alternatif Kutlama Töreni’ne Katıldı; “Mersin Mutlu Ve Umutlu; Bunun Teminatı Da CHP’li Belediyeciliktir”
19 Mayıs Coşkusu Tüm Mersin’i Sardı
19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı, ‘Mabel Matiz’ Ve ‘Manuş Baba’ Konserleri İle Mersin’i 19 Mayıs Coşkusu Sardı
Tarsus Kültür Park Çocuk Sesleri İle Renkledi, Büyükşehir Bir Dizi Etkinlikle Özel Çocukları Mutlu Etti
Mersin Büyükşehir MERCEK’te İşaret Dili Kursu Başlattı
Mersin Tarsus'ta Yeni Kurulan Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü, İlk Etkinliğini Gençlik Kampı’nda Gerçekleştirdi
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve Beraberindeki Heyet TOBB'un 80'inci Genel Kuruluna Katıldı
Gençlik Ve Spor Bayramı’nın Coşkusu 3. Gününde Son Sürat Devam Etti, Gençler Büyükşehir’le Kendi Bayramlarını Doyasıya Yaşıyor
MESKİ, Özel Gereksinimli Öğrencileri Unutmadı, MESKİ’nin Eğitimleri İle Engeller Aşılıyor

Mersin Haber ,Mersin