Ayyıldızlı Tak "Işıl Işıl" Oldu, Atatürk Caddesi Üzerindeki Ledli Ay Yıldız Yerine Takıldı

Mersin’in kalbi Atatürk Caddesi’nin simgelerinden biri haline gelen ve geçtiğimiz aylarda onarımı yapılmak üzere yerinden sökülerek bakıma alınan, Ayyıldızlı takın (Ledli Ay Yıldız) bakım ve onarımının tamamlanmasının ardından yerine monte edildi.

1 / 10

Atatürk Caddesi Girişindeki Tak Yenilendi

Atatürk Caddesi Girişindeki Tak Yenilendi
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi girişine yapılan Ayyıldızlı tak yenilendi.
2 / 10

Yeni Görüntüsü Büyük Beğeni Topladı

Yeni Görüntüsü Büyük Beğeni Topladı
Hasar görmesi, formunda bozulmaların meydana gelmesi ve üstündeki led lambaların kırılması nedeniyle kısa süre önce bakıma alınan Ayyıldızlı tak, yeni görüntüsüyle vatandaşlardan büyük beğeni topladı.
3 / 10

Işıkları ve iskeleti yenilendi

Işıkları ve iskeleti yenilendi
Mersin’in kalbi Atatürk Caddesi’nin simgelerinden biri haline gelen Ayyıldızlı takın bakım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.
4 / 10
Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen bakım çalışmaları kapsamında kırılan aydınlatma sistemi ve led ışıklar yenilenerek, içerisine modül ledler yerleştirildi.
5 / 10
Takın iskeletini oluşturan metal konstrüksiyon, plexiglass ve alüminyum kompozitle kaplandı. Takın üst kaplama malzemesi olan ve hasar gören plastik carpet sökülerek yenisi ile donatıldı.
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10
SON DAKİKA
Mersin’in Toroslar İlçesinde Ev Sahibinin Çık Talebine Karşı Kiracı Oturduğu Evi Ateşe Verdi
Başkan Seçer, CHP’nin 19 Mayıs Alternatif Kutlama Töreni’ne Katıldı; “Mersin Mutlu Ve Umutlu; Bunun Teminatı Da CHP’li Belediyeciliktir”
19 Mayıs Coşkusu Tüm Mersin’i Sardı
19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı, ‘Mabel Matiz’ Ve ‘Manuş Baba’ Konserleri İle Mersin’i 19 Mayıs Coşkusu Sardı
Tarsus Kültür Park Çocuk Sesleri İle Renkledi, Büyükşehir Bir Dizi Etkinlikle Özel Çocukları Mutlu Etti
Mersin Büyükşehir MERCEK’te İşaret Dili Kursu Başlattı
Mersin Tarsus'ta Yeni Kurulan Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü, İlk Etkinliğini Gençlik Kampı’nda Gerçekleştirdi
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve Beraberindeki Heyet TOBB'un 80'inci Genel Kuruluna Katıldı
Gençlik Ve Spor Bayramı’nın Coşkusu 3. Gününde Son Sürat Devam Etti, Gençler Büyükşehir’le Kendi Bayramlarını Doyasıya Yaşıyor
MESKİ, Özel Gereksinimli Öğrencileri Unutmadı, MESKİ’nin Eğitimleri İle Engeller Aşılıyor

Mersin Haber ,Mersin