Anamurlu Şehidimiz Hasan Kuş’u Hak’a Uğurladık

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatında Anamurlu Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş şehit düştü. Şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş´un (33)naşı Hatay’ da yapılan askeri törenin ardından helikopterle getirilerek, Pazar günü toprağa verildi.

1 / 14
Afrin´ de devam eden Zeytin Dalı Harekatında Anamurlu Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş şehit düştü. Cumartesi günü akşam saatlerinde şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş´un (33)naşı Hatay’ da yapılan askeri törenin ardından helikopterle Anamur şehir Stadyumuna getirildi.
2 / 14
Şehidin naşı Anamur Şehir Stadyumundan alınarak Göktaş Mahallesindeki evine götürüldü. Göktaş Mahallesindeki evinde kuran okundu.
3 / 14
En son olarak Anamur otogar camiinde öğle namazına müteakip resmi tören yapılarak, Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehidimizin cenaze törenini kıldırdı.
4 / 14
Evli ve bir çocuk babası olan şehidimizin cenaze törenine Mersin Valisi Ali İhsan Su, Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taştan, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
5 / 14
Geçtiğimiz hafta da Hakkari’de Kuzey Irak tarafından PKK´lı teröristlerce havan saldırısı sonucu şehit olan 28 yaşındaki sözleşmeli er Halil İbrahim Şık’ ı uğurlayan Anamurluların göz yaşları sel oldu.
6 / 14
Anamur Otogar Cami önündeki törenin ardından şehidin naşı Akine Mahallesi Mezarlığına binlerce kişinin katılımı ile defnedildi.
7 / 14
8 / 14
9 / 14
10 / 14
11 / 14
12 / 14
13 / 14
14 / 14
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin